Paví pero

Paví pero

Anotace: Další fáze mého života...další "báseň". Pro Honzu, človíčka, co mě miloval.

Šumící stromy
šepot ve větru
od svíce vzplanul
tisový les.
Lehounké pohlazení
od plynoucí vody
budu milovat zítra
a miluji dnes.
Paví pero
sneslo se z nebe
lehce políbilo
mou zdvihlou tvář.
Trpkost je odvátá
smutek zamčený
snad také ty
v srdci mne máš.
Autor Temeraire, 04.08.2006
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí