O lásce?

O lásce?

Anotace: ...taky ze šuplíku...

Čím byla by láska
bez koření?

Čím byla by láska
bez plevele?

Čím byla by láska
bez zklamání?

Čím byla by láska
bez dítěte?

Čím byla by láska
bez země, která kvete?
Autor Hančí, 14.01.2005
Přečteno 670x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí