Čtu si Tě

Čtu si Tě

Anotace: Kdoby nechtěl číst, ten nepopsaný list.

Čtu si ze Tvých rtů
a čtu si ze Tvých dlaní,
miluji Tvou vůni,
když se k Tobě skláním.
Čtu si z Tvých očí
a čtu si z Tvého smíchu
miluji Tvou něhu
tu nádobu hříchu.
Čtu si z Tvojí tváře,
čtu si z Tvého ohybu,
svět vidím jak v páře
a nevycházím z údivu.
Čtu si Tě a pročítám,
hltám každou stranu,
večer, ráno nevnínám
snad Tu nezestárnu.
Autor Ďábel sám, 04.08.2006
Přečteno 728x
Tipy 1
Poslední tipující: paneach
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

asi mi tam trochu vadí top opakování slov

04.08.2006 21:37:00 | Manik

:-)))

04.08.2006 19:23:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí