Co dala jsem ti?

Co dala jsem ti?

Anotace: ...tahle a ještě jedna...ve vedlejším šuplíku jsou jinačí...

První dotyk, dlaň do tvé dlaně,
která tolik hřála a já se bála,
že nezestárnem spolu.

Co ještě bylo?
Bylo žití dlouhých let.
Komu budem jednou vyprávět?

Co dala jsem ti ještě?
Dala jsem ti i trochu soli
a po ní žití bolí.

Co dala jsem ti ještě?
.....
Smyly to letošní deště.
Autor Hančí, 14.01.2005
Přečteno 748x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí