Zázraky

Zázraky

Anotace: ...

Slza se rozbila na miliony slziček,
z oči pramení slabounký potůček:
Každou slzu potká jednou pád
stejný jako naší lásku.

Měla jsem Tě lásko,měla jsem Tě rada,
jsem smutná nikdo to už nespraví.
Vítr pohrává si s listy stromů,
já jdu tiše známou cestu domů.

Teď už nevěřím na vítěství ani prohry,
taky na slzy,co hřejí
a na smích,co bolí.
Nevěřím na pomstu z lásky,
ani na realitu,která se stává našimy sny.

Nevěřím tolik v to,co je vidět,
ale věřím víc v to,co vidět není.

Nevěřím na kouzla a čary,ale
veřím na zázraky a věčnost nadějí.
Nevěřím na smrt čehokoliv...
Autor 89Rosa, 04.08.2006
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podle mě je to od srdce a to se cení.

07.08.2006 21:13:00 | Ďábel sám

mně to vcelku vyhovuje myška má sice pravdu ale podle mě to na škodu není

05.08.2006 11:08:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí