Nebeské Království

Nebeské Království

Anotace: Jedna ze zamilovaných :-)

Na nebi září milion hvězd
a já mám jen jedno přání,
abys za každou z nich tolik dní
byla mojí paní
v tichém šepotu velkoměst.

Na obloze září jedno Slunce
a to taky jen jedno znamená,
že ty jsi ta,
jedna jediná.
Můj tichý šepot bez konce.

A když se šeří, tak Měsíc se rozžhne
a svým svitem snad cosi měří,
snad našich srdcí tep.
Já teď už jsem z těch, co na lásku věří.
Má duše snad utrpení se vyhne.

Vy nebeská světla, sviťte dál.
Životy nejsou jen zaprášená knihovna.
Já teď cítím, že jsem král
a ty má královna
a tohle je náš bál!
Autor G30R63, 04.08.2006
Přečteno 292x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí