Prázdná vývěska

Prázdná vývěska

Anotace: ...

Kašlu já na lásku
není o cestě z oblázků
kameny jsou tam veliké
a řežou a pálí

Kašlu já na Tebe
nejsi princ z obrázku
srdce máš studené
a řeže a pálí

Kašlu já na všechno
co s Tebou souvisí...
mé srdce už na Tvé vývěsce nevisí
Autor mamina, 04.08.2006
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska dokáže byt opravdu velmi zla,sometimes..i zabíjí.Krásné,plné citů.

05.08.2006 12:00:00 | Kurt Ježíš Cobain

me se taky libi a moc :-)

04.08.2006 23:10:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí