Noční chvilky

Noční chvilky

Anotace: Pár řádku co jsou v mých snech...

Ležíme v trávě v nočním tichu
a hvězdy svítí nám do tváří
proč se usmíváš, co je ti k smíchu
když měsíc v očích ti zazáří

Ta samota co nás obklopuje
je tak smrtelně mrazivá
ale my nejsme sami,ať odpádluje
o dům dál, když je tak snaživá

Já mám tebe a ty máš mě
a víc nepotřebuju ke štěstí
přece jedna a jedna jsou dvě
samota nic dobrého nevěští

lehounce se k tobě přivinu
snad máš mě trochu ráda
bez světla a bez stínu
co ta nekonečná tma postrádá

Se budeme lehce pomalu líbat
i když ty vždyky hned přestaneš
ale aspoň o tom můžu snívat
že ode mě tak rychle nevstaneš

Budu tě hladit po tvých hebkých rtech
snad uslyšíš těch pár nevyslovených vět
co chtěl bych ti říct v nějkrásnějších snech
jsi moje všechno.Můj život,smrt, můj svět...
Miluju tě.
Autor Midnighter, 04.08.2006
Přečteno 673x
Tipy 2
Poslední tipující: symphonicsoul
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí