S Tebou Nebo Bez Tebe?

S Tebou Nebo Bez Tebe?

Anotace: ...a nakonec se přeci rozdělily

S Tebou nebo bez Tebe?
To je odpoveď nebo otázka?
Není to tak snadný jako peklo nebo nebe.
Jako horor nebo pohádka.

Mezi peklem a nebem je zem.
Spousta žánrů mezi pohádkou a hororem.
S Tebou Nebo bez Tebe?
Vždyť ani nevím, co mě čeká za rohem.

Tak jako tak
můj osud mě nemine.
Můj osud, Tvůj osud, nebo Náš?
Copak naše láska pomine?

Nemůžu žít bez Tebe.
Ale můžu žít s Tebou?
Hledám odpověď mezi otázkami.
Hledám pravdu ukrytou.

Ty víš, že to nechci vzdát,
ale mé myšlenky chvíli neposedí.
Ale dokud se milujeme,
Naše cesty se nerozdělí!
Autor G30R63, 05.08.2006
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdysi jsem četla o lásce krásná slova,
že dva mají "jen" vedle sebe žít,
jak sloupy, které vlastní stavba chrámová,
jen v určité vzdálenosti od sebe
jí zvládnou podepřít...
každý sám, přitom spolu mohou k nebi čnít...
:o)

25.08.2006 11:52:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí