Chmury

Chmury

Anotace: Nemůžem mít všechno.

Blednu tu závistí, když Tě jiný objímá,
má duše nejistí, když přichází tma.
Hvězdy se mračí a měsíc schovává
ty ve snu kráčíš, bojíš se neznáma.

Úzkostí trpím, když Tě nevídám,
život je trním, bolest nevnímám.
Posedlost chtíčem, buď navždy má,
cítím se zničen, když Tě nelíbám.

Z rozvalin slov, které v uších zní,
tak možná na přes rok Tě zas uvidím.
Chvíle rozmaru a pocit z radosti,
život je ve varu, kde jsou mé starosti?

Něha se plazí po našich tělech,
ležíme nazí, postel je pelech
a čas se rozbil v zrcadlení,
kde byl strach už vládne chtění.

Jsem tady pro Tebe a Ty pro mě,
držím Tě za ruce v cizím domě
a v šeru ticha, kde mluví těla,
srdce mi vzlyká a Ty jsi skvělá.
Autor Ďábel sám, 05.08.2006
Přečteno 409x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Citlivé a srdcem psané.

08.05.2024 07:36:52 | mkinka

mas strasne krasne basnicky...i ta predtim byla uzasna..mas talent:o)

05.08.2006 09:32:00 | Zimulka89

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí