Až Ti bude smutno

Až Ti bude smutno

Anotace: Pro radost.

Až Ti bude smutno,
stačí zavolat,
udělám Ti všechno,
co si budeš přát.

Až Ti bude těžce
zkus se přitulit,
pohladím Tě hebce,
nech se překvapit.

Až Ti bude ouvej,
zkus mě políbit,
duši k mé připoutej
a prostři si můj cit.

A až tady nebudu,
můžeš vzpomínat,
že moc rád Tě miluju
a budu milovat.
Autor Ďábel sám, 05.08.2006
Přečteno 982x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

halooooo...

08.08.2006 20:52:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí