SEN

SEN

Anotace: :-) Prosím pište komentáře

Ležím vedle tebe,
dívám se ti do očí,
kde to jenom jsme ?
Ani nevím...Hlava se mi točí.

Přitáhneš mě k sobě,
po zádech pohladíš,
hezká slůvka pošeptáš.
Za ruku mě držíš,
když v tom se ke mě nakloníš,
pramen světlých vlasů,
z čela mi odhodíš,
a ještě víc se přiblížíš.

Zlehka dotknu se tvých rtů,
přivinu se k tobě,
zajedu rukou do vlasů,
a nechám se vynést do nebe,
na křídlech bílých pegasů.

Po vzletu však přijde pád,
budu muset oči otevřít,
a zítra si o tom opět nechat zdát.
Autor -Wendy-, 05.08.2006
Přečteno 847x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (7x)

Komentáře

Na tvůj věk...seš hrozně šikovná.

26.10.2006 18:48:00 | Aaliyan

Je to pekne.. A docela dost se emi to libilo.. Jen tak dal...

05.08.2006 22:48:00 | dolfik131313

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí