Občas

Občas

Anotace: *

Občas Tě ráda vidím.
občas Tě nenávidím,
Občas Tě mám velmi ráda,
občas bych Ti nejraději ukázala záda.
Občas bych Tě s radostí zabila,
občas bych se s tebou mazlila.
Autor Barunka_, 05.08.2006
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí