Hudba, myšlenky, láska...

Hudba, myšlenky, láska...

Anotace: ....konečně zamilovanááááá... a doufám, že šťastně... :)

Tóny hudby do ticha zní,
a myšlenka do ucha brouká,
o čem Honzík právě sní,
zda-li v hlavě též má brouka?

Tichem hudba line se,
a myšlenky s ní,
králík do klubíčka svine se,
a Honzík stále sní.
Autor Agnesita, 06.08.2006
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí