Čeníškovi

Čeníškovi

Anotace: básnička na dobrou noc pro mého miláčka

Posílám polibek na čumáček,
protože jsi můj čeníšek,
snad tvůj úsměv nezakryje mráček,
chci abys byl můj smíšek.

Sladce spinkej sluníčko,
s úsměvem na tváři,
posílám polibek na líčko,
ať tvůj ranní úsměv zazáří.
Autor Agnesita, 06.08.2006
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poslala si čenichovi tuhle básničku? Jestli jo, muselo ho to hooodně potěšit!

07.08.2006 18:48:00 | Linushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí