Tančím

Tančím

Anotace: Tančím jen když je mi fajn - ne pro nikoho ale jen tak pro sebe a když se někdo přidá - tím lépe... Protančím jeho myšlenkou až k samému původu jejího vzniku a potom vím :-)

tančím tak lehce
na Tvojí dlani
jsem ten kdo se veze
i ten kdo se brání

nechám se hýčkat
lehce mě houpáš
zavírám víčka
Ty se mnou stoupáš

letíme nad mraky
padáme k zemi
živíme myšlenky
ne iluzemi

lehce se houpeme
nahoru dolu
lásku v tom koupeme
mám tvrdou školu

tajím dech ze střehu
dobře to snáším
netrpím na něhu
nejsem Tvým dalším

tančím tak lehce
na Tvojí dlani
tlesknout teď- ještě ne
zatím se bráním...
Autor Adam Piston, 06.08.2006
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí