Miluji Tě!

Miluji Tě!

Anotace: Bože! Budu ještě vůbec někdy takhle zamilovaný? Musím se přiznat, že tenhle výtvor jsem hodil na papír z fleku... jako při freestylu v rapu :-) Ale pro koho to vlastně je?

Jsi pro mě voda,
kterou musím pít,
bez které bych zhynul
a nemohl žít!

Jsi pro mě vzduch,
co dýchám rád,
tak voňavý a čerstvý.
Vše chci ti dát!

Jsi pro mě Slunce,
co na cestu mi svítí
a v dáli budoucnosti
vidím jarní kvítí.

Jsi pro mě Měsíc,
tak proměnlivý a tajemný,
tak jasně záříš,
jsem smyslů zbavený.

Jsi pro mě den,
tak jasná a krásná.
Nechci nic jiného,
než bys byla šťastná!

Jsi pro mě noc,
plná odvážných vizí,
plná krásných snů.
Tvá krása je ryzí.

Jsi pro mě teplo,
co u srdce mě hřeje,
při němž srdce mi změklo,
však víc si ještě přeje:

Abys mým životem byla,
navěky, navždy
a mou krví žila
až do lidstva vraždy.
Autor G30R63, 06.08.2006
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty zamilované člověka vžda tak naladí.... jak se máš? no, asi fajn ...

18.01.2007 01:45:00 | ni.va

Tak tohle je vyznání,
co zaslouží víc, než slova pochvalný...
doufám, že odměna byla cukrkandlová!! ;o))

25.08.2006 11:40:00 | Cecilka

..no pěkně v tom lítáte..vy DVA.. :o)
j.c.ben

07.08.2006 11:24:00 | j.c.

júú.. to je pěkný:)

07.08.2006 10:21:00 | Barushca

No comment... to si nezaslouží hodnocení... ;-) V tom dobrym smyslu... :-)

07.08.2006 09:35:00 | Muji

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí