SMUTNO JE MI ...

SMUTNO JE MI ...

Anotace: ...

Smutno je mi,
když den za dnem
plyne dál ...

Smutno je mi,
když spěchám s osudem
a nestačím mu ...

Smutno je mi,
když venku padají
ty slzy vody ...

Smutno je mi,
když slyším tvůj hlas
ale nerozumím mu ...

Smutno je mi,
po TOBĚ ...
Autor somewhere, 07.08.2006
Přečteno 535x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí