Nevrátím se!!!

Nevrátím se!!!

Anotace: Každá květina uvadne, když ji nebudeš zalévat.! To samé platí i o lásce.

Nevrátím se!!!

Nediv se, že se k Tobě nechci vrátit.
Znovu se pro lásku trápit.
Jsem jako ta pomněnka,
Kterou ničí sebemenší vzpomínka.
To ty ji nutíš dokola vzpomínat,
život svůj trpce proklínat.

Nediv se, že se k Tobě nechci vrátit.
Znovu z tváře štěstí ztratit.
Jsem jako ta květina,
která na zimu usíná.
Tys ta zima, tys ten sníh.
Ty jí bereš všechen smích.

Nediv se, že se k Tobě nechci vrátit.
Znovu dobré ve zlé obrátit.
Jsem jako ta sněženka,
kterou sužuje každá myšlenka.
To ty jí nutíš myslet, bloudit v beznaději.
Než být s Tebou…to zemřu raději!
Autor wenuse, 07.08.2006
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí