Zkus žít jinak

Zkus žít jinak

Anotace: ...

Svlékni se z kůže
zahoď břímě žití
všechno se může
jen ne člověkem býti

Svlékni se z trápení
opusť smlouvu starou
je to jen vábení
najdi povahu pravou

Všechno se může
když svlékneš se z kůže
opustíš teplo těla
jež člověkem tě dělá
Autor mamina, 07.08.2006
Přečteno 425x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a vysvléknout lež do naha...

08.08.2006 17:07:00 | Milano

Myšlenka dobrá, rýmy trochu klopýtají.

08.08.2006 08:41:00 | sinor

Tahle se mi líbí moc.

07.08.2006 20:23:00 | Anny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí