Naděje

Naděje

Anotace: vždy je dobré brát život takový, jaký nám ho vyloží osud

Tak jako hřejí sluneční paprsky,
Tak chci,
Aby hřály i tvé doteky.
Aby byly žhnoucí jako láva
Vytékající ze sopky.
Aby jich bylo tolik,
Že počet nebude mít konce.
Aby byly milující jako láska.
A ať záře našich srdcí nikdy nevyhasne…

Na tohle vše je už však pozdě…
Pozdě jsem pochopila,
Že tohle všechno udrží pouto,
Které bylo mezi námi…
Pozdě…příliš pozdě na to,
Abychom to uskutečnili.
Už jinou o toto prosíš,
Už jiná odevzdala ti své srdce,
A také to,
Co já ne,
A tím je tělo…

Ničeho se však nemá litovat.
Všechno přijde zas…
Proto tě neprosím o návrat.
Budu čekat,
A doufat v novou lásku…
To jediné mě ještě drží při životě –
- naděje, která umírá jako poslední…
Autor LuciAngel, 07.08.2006
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ničeho nelituj, pokud člověk není připravený, neměl by se nutit...později ti může zkřížit cestu někdo, kdo si tvé tělo i lásku zaslouží mnohem víc a tehdy se nutit nebudeš muset:)

07.08.2006 19:48:00 | Epona

Dokud žiješ doufej aneb naděje je to poslední, co člověk může ztratit!!!

07.08.2006 18:23:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí