Mé Drahé...

Mé Drahé...

Anotace: Napsal jsem básničku a pořád mi na ní něco nesedělo, tak mě napadlo ji takhle upravit... A uvidím co na to budete říkat..? =)

Dobrou noc,má Drahá
na co máš teď myšlenky?
Ruka má po Tvojí sahá
a rty máš jako třešínky
-jako ty červené třešínky...
...Visící na stromě,
jako ty myšlenky,
toužící po Tobě
-lásko má,jen po Tobě...
...Co říkají,že mám Tě rád,
že chci být Tvé kouzelné osobě
i nejlepší kamarád
-ten nejlepší kamarád...
...Který má vždy ve zvyku,
říkat Ti že má Tě rád,
že co na srdci to na jazyku
-co na srdci to na jazyku...
...A ne přes city černou pásku
a dopomoci krásnému lidskému zlozvyku,
kdy pouhá zamilovanost přechází v lásku.
Kdy zamilovanost přechází v lásku...
Autor Sigurd II., 07.08.2006
Přečteno 503x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Krásná láska. Zní to spíše jako písnička... Pa.

07.08.2006 21:14:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí