Láska z nebe

Láska z nebe

Anotace: Pro mého broučka....

Láska jako z nebe,
padla rychle jako hrom.
Asi je to tím že mám tebe,
před tebou skácel by se i strom.

Našla jsem kluka,
co modré znebe by mi snes.
i když občas prožívám muka,
já ráda ho mám včera, zítra i dnes.

Není to tak dávno co sme se poznali,
a přesto k sobě patříme.
Teď je to jako bychom roky se znali,
a starat se jeden o druhého snažíme.

Já moc ráda ho mám,
nevěřte ale je to tak.
Své srdce mu dám,
ale ne jen tak.

já po něm lásku budu chtít,
spojenou se srdíčkem jeho.
Protože jinak srdíčko mi začne hnít,
a budu chodit jako bez duše tělo.
Autor Darsie, 15.01.2005
Přečteno 1243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí