Pár...

Pár...

Anotace: ...

Pár kapek vína
Z cizího klína
Na chvilku změní
Noc v rozednění

Pár minut v dlaních
Prchavých přání
Na chvilku schová
Zbytečná slova

Pár kapek něhy
Nevinné břehy
Nezbylo na dně
Pro boky ladné

Pošetilé a hloupé
Řeči pro rty skoupé
Nechť sbohem jsou
Ty, které pominou…
Autor Jn.s, 08.08.2006
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

poo dlouhé době krátká linka která si zaslouží stovku

08.08.2006 12:27:00 | Pavel Kotrba

poo dlouhé době krátká linka která si zaslouží stovku

08.08.2006 12:27:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí