Šaty 2

Šaty 2

Anotace: ...takové jiné pokračování

Své šaty zahodím
Z křoví se narodím
Tma mě v tvém náručí ztratí
V zoufalých výkřicích
Za tělem mizícím
Těžko se svět zpátky vrátí

Spanilé naděje
Déšť v láhvi zaleje
Chodníky utopí v dlaních
Prastaré obavy
Lehnou si do trávy
Odejdou sny nepozvaných
Autor Jn.s, 08.08.2006
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vynikající je ta druhá sloka a daleko přečnívá kvalitou tu první

08.08.2006 12:26:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí