Zaslepen láskou

Zaslepen láskou

Anotace: ...

Zaslepen láskou,
Zírajíc do dáli,
Však zdeptán otázkou,
Zda jsme se vzali,
Ten pocit v srdci,
Rozmazán obraz,
Minulost přeci,
Není jen odraz,
Kdy byla svatba,
Proč je dům prázdný,
Vždyť není tu hradba,
A čas není pozdní,
Nevím, co bylo,
Nechápu, co je,
Bez lásky srdce shnilo,
Nepustím tě bez boje,
Jsi světlo temných hlubin,
Jenž rozzáří okolí,
Jsi nejkrásnější rubín,
Chci být s tebou zda mi to tvé srdce dovolí,
Chci s tebou sdílet osudy,
Radosti, trable, nemoci,
Emoce, štěstí, ostudy,
Rána, večery i noci,
Chci cítit tvé teplo,
Chci líbat tvé rty,
Chci s tebou prožívat nebe i peklo,
Jen jediná je pravá-jsi to ty
Autor Muta cum liquida, 08.08.2006
Přečteno 815x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc krasna jen mi vadi jak je to napsane ale to mozna vadi jen me ale je hezka :-)

08.08.2006 23:10:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí