Váhavá

Váhavá

Anotace: Je tak těžké se rozhodnout?...já na to rozhodnutí stále čekám:(...

Ano či ne?
ublížit nebo nechat žít?
Houpeš se na houpačce
a přitom stačí seskočit
Tak dej zprávu...
že stále místo v srdci máš
Jen zašeptej...
že stejně jako já si vzpomínáš
Zkus zavřít oči a kývnout
nekousnu, jen za ruku tě chytnu
a to co cítím
na krk ti zkusím dýchnout
Přestaň váhat nebo se bát
nechci hned si tě brát
jen pohladit tvou duši
jen slyšet jak tvé srdce buší
jen cítit blízko tvůj hlas
jen dotknout se tvých černých řas
Tak přijď...
vždyť sám moc dobře víš...
Tak nenechávej mě tu nahou stát
sám sis začal s blůzkou mou hrát...
Autor Mag Dí, 09.08.2006
Přečteno 371x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Docela se mi líbí,ale blbý je, že když někdo váhá, tak nemiluje...když se opravdu miluje tak se neváhá, ikdyž to třeba sebou nese průs...

09.08.2006 22:26:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí