Prvomájová

Prvomájová

Anotace: ...trošku starší...

Vídám tě každým dnem

ty koukáš se na mě stále,

tvou tvář teď vidím za oknem

a bije mi srdce,tak rychle jak závod ve finále.

Neustále se koukám jak se krásně směješ

pak očima však uhneš na stranu,

úsměvem i tváří se mi do myšlenek vetřeš,

já však už teď vím,že pusu od tebe nedostanu.

Byl první máj,a to byl den

pod rozkvetlým stromem máš mě políbit,

tenhle ten polibek je wšak jen sen,

já bych si to však nechala líbit.

Vůbec tě neznám a ty mě taky ne

proč pořád koukám na tvou tvář za oknem,

vůbec nečekám,že z toho něco vyplyne,

proč myslím na tebe a ten polibek jen.

Nikdy nedělám nic tak náhle

něco z těch dní mi bude chybět,

poslední dobou však nešťastná jsem stále,

nevím jak ty,ale já na to budu myslet.
Autor black_and_red, 10.08.2006
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí