pohled tím směrem

pohled tím směrem

Anotace: *

pohled tím směrem
kde spolu naposled jsme stáli
pohled tím směrem
kde spolu naposled jsme se smáli
pohled směrem do minulosti...
a bolest...
bolest tak krutě současná!
nemizí
neustupuje
čím déle se zahledím
tím je větší
chci oslepnot!
Autor Janis Joplin, 10.08.2006
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí