Ráj

Ráj

Anotace: Trošku erotická.

Poznávám Tě dotyky, krásně se mi chvěješ,
rozdýcháváš se k chtíči a k vrcholu mi spěješ.
Pohled do Tvých očí, krásné žhnoucí plamínky,
Bůh Tě musí milovat, když obdařil Tě znamínky.
Napínáš se kroutíš dlaně, je těžké Tě udržet,
Tvoje tělo krásné laně okrášluje tenhle svět.
Oddaluji blízkost lůna, chci si Tě tu vychutnat,
jsi tak slastně svůdná, že si s Tebou musím hrát.
Polapila jsi mě v síťi, kde se krásně rozplývám,
snažím se Tě políbiti, tam kde se brána otvírá.
Rosa vlhne na mých retech, cítím Tvé vůně proud,
rozprostřena v rudých květech, nyní můžu v klidu vplout.
Proplouvám a cítím teplo, které rozkoš provází,
není třeba žádné světlo a co chci to nacházím.
Proplouváme spolu lodí, kde nás vlny komíhaj,
Tvoje tělo krásně voní a ukazuje co je ráj.
Autor Ďábel sám, 10.08.2006
Přečteno 532x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmmm... supiš

11.10.2006 21:18:00 | Zma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí