Léto je krásné

Léto je krásné

Anotace: Jen o pocitu z léta.

Je krásné ráno,
je krásný čas,
slavík zpívá na jabloni,
a budí nás.

Květy růže krásně voní,
slunce teplo rozdává,
v dálce zvony ladně zvoní
a vítr tiše ustává.

Vůně květů,
cvrčci pějí na poplach,
políbení ze Tvých retů
a úsměv,
který mám tak rád.

Oknem vplouvá léto,
to které tak krásně žhne,
večer přidá světlo
a všechno bude tajemné.
Vůně dálek,
vůně moře,
stinný chládek
i pach kouře.
Chutě plodů,
barvy léta,
spousta svodů,
když se svlékáš.

Miluji to raní probuzení,
když Tě vedle sebe mám,
připadám si vyměněný
a starosti nevnímám.

Léto krásně čaruje
a překračuje čas.
V duši mé si maluje
jak na obraz.
Autor Ďábel sám, 10.08.2006
Přečteno 441x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí