Moje naděje

Moje naděje

Anotace: Nyní už vím, že ztracená.....

Objevil ses ty,
můj únik, moje naděje.
Jsi tu se mnou
a mě cosi mrazí po těle.

Snad jen chtíč
nebo je to láska?
Chtěla jsem hrozně pryč,
ale teď mě tvá ruka laská,
po vlasech i po těle,
v mý duši tajou poslední závěje.

Možná jseš brána
do šťastný budoucnosti
a já zapomenu na svý chyby,
nálady, smůly a zlosti.

Možná budeš jen další velký trápení
a jsme jen dva ztroskotanci,
vlastními těly zmámení.

Jsi ve mě,
ať je tma nebo rozbřesk nového jitra
a já jen chci a doufám,
že tu se mnou budeš i zítra.
Autor Květa, 10.08.2006
Přečteno 635x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

znám ty pocity. Vím,že měla bych jít pryč a pak se modlím, ať ráno až se probudím, jeho tvář vedle sebe zas uzřím...
moc hezká

10.08.2006 20:11:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí