Jen tak...

Jen tak...

Anotace: právě sem se vyznal mé nej. životní lásce a k tomu sem ještě připojil pár veršů...

"Tak dovol mi říct Ti pár něžných slůvek,
než odvrhneš mě na pustý ostrůvek.

Minuty bez Tebe jsou pro mě utrpení,
tak prosím věnuj mi chvilku strpení,

Tu chvilku abych Ti řekl, že Tě rád mám,
a že se trápím, když musím být sám,

tak šanci, jednu malou šacni zkus tomu dát,
jako Bohyni lásky, Afrodité, já budu Tě brát. . . "
Autor Davido, 10.08.2006
Přečteno 600x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí