Život-2

Život-2

Anotace: ... co dodat?

Život je jako dým,
než se naděješ je pryč.
A láska dokáže ho okořenit jako brambory kmín.
Však jen ona má od správného života klíč.

Nepochopí ten kdo nezažil,
že patří k sobě láska a život.
A ten kdo si je pořádně prožil,
jen ten by věděl ten správný důvod.

Proč života se chce občas člověk vzdát?
No občas kvůli lásce přeci.
Proč říká že už ho nemá rád?
No protože láska mu zatemnila všechny hezké věci.

Však pokud neskončí ten život náhle,
i on si uvědomí že i dál má cenu žít.
že nemá smysl vzít si život takhle,
a že znovu mu začne láskyplně srdce bít.

Jo to je prostě ten celý a krátký život náš.
A i když dříve si býval mladý,
pak i na mé rady dáš.
Že jednou budeš taky stárý.
Autor Darsie, 15.01.2005
Přečteno 566x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Totáč soráč.Ne to je jen rádoby vtipná reakce na předchozí komentář.Díky za Tvoji recenzi já si na oplátku přečtu některé z Tvích básní.Měj se.

18.04.2006 16:28:00 | umělec2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí