Jsem vše,co si budeš přát

Jsem vše,co si budeš přát

Anotace: ...jen a jen pro Tebe

Jsem had
co obtáčí se kolem Tvého těla
jsem hlad
jenž spáti Tobě v klidu nedá
jsem chlad
který pod kůží teplo hledá
jsem žena
co bloudí světem
jsem dívka
rozkvetlá létem
jsem vše
jež můžeš sobě přát
zasytím Tě
už nebudeš mít hlad
zahřeju Tě
pod nebem širým
a touhou svou
Tě lásko, chytím
Autor mamina, 10.08.2006
Přečteno 789x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

No jo, tak vypadá láska :-)

11.08.2006 11:50:00 | ona

pekná básenka :o))

11.08.2006 07:13:00 | pretorius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí