ZAPOMÍNÁM

ZAPOMÍNÁM

Anotace: ...

Zapomínám barvu očí,
co lískovým jsou oříškem,
hlas tvůj co mým světem točí,
já zapomínám s povzdechem ...

Úsměv tvůj co rozehřál mě,
zapomínám nerada,
ruce hebké, tvoje dlaně,
jak rozkvetlá zahrada ...

Už jsem se vším smířená,
v mojem těle prázdno je,
vzpomínka tam zamčená,
s tvou duší mě spojuje ...
Autor somewhere, 12.08.2006
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí