Už to vím

Už to vím

Anotace: Ať už člověk tuší jakoukoli smutnou zprávu, nezlehčuje to smíření se s ní...

Sbírka: Omyl číslo 1

Byl to záchvěv uprostřed noci
Podívala jsem se Ti do očí
A najednou jsem to věděla
Zůstanu sama
Ještě jsi mě držel v náručí
A já už byla daleko
Daleko od Tebe
Vzdálená a osamělá
Byl to jen záchvěv, ale změnil mi život
Nedalo se to zastavit
Tak moc jsem Tě chtěla mít
Šílela jsem
Bláznila
A ve vší té nevinné sobeckosti
jsem Tě ztratila
Zůstanu sama
Už to vím
Těžce se s tím smiřuji
Ale nic s tím neudělám
Tak zůstávám ve svém pokoji
O nic se už nesnažím
Nebojuji
Rezignuji
Jen přemýšlím, proč jsi tu se mnou vůbec byl
Jestli to všechno bylo jen pro mé tělo,
co se vzpínalo v Tvém náručí,
když ses se mnou miloval
Nelži mi
Jsem velká holka
Půjdu dál
Bez ohledu na to, že už vím
Zůstanu sama
Sama v tomhletom pokoji,
kde jsi se mnou byl
Autor unstoppable, 12.08.2006
Přečteno 466x
Tipy 1
Poslední tipující: vapiti
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tvoje básně jsou smutné. Trápíš se. Ale jednou se to změní. Uvidíš.

04.11.2006 09:45:00 | Terakota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí