láska

láska

Anotace: vyznání

Stříbrný měsíc nebem plyne
chci sbírat jeho krásnou zář
jsi krásnější než všechny jiné
a ozdobit s ní tvoji tvář....

Na nočním nebi hvězdy svítí
tys mezi nimi královna
hvězdičky snaží se a třpytí
však žádná se ti nerovná...

miluji Tě hvězdičko---
Autor oli, 16.01.2005
Přečteno 1408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Šťastná to žena.

13.09.2005 10:17:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí