Je láska věčná???

Je láska věčná???

Anotace: Jak poznáme...že láska vyhasla...zbyla jen krutost světa...

Až holub začne zpívat...
Až kytara začne sama hrát..
Až se přestaneme vídat,
budu se sama sebe večer ptát...

Jestli je láska věčná???
A když ne, jak se pozná,že již zemřela?
Tak mi,prosím netrhejte křídla...
Jsem ještě mladá...a to se nedělá...
Autor barking bitch, 13.08.2006
Přečteno 1040x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí