Čím to je

Čím to je

Anotace: čím to je...

Čím to je,že tvoje není moje
a moje není tvoje?
Čím to je,že není naděje
a já nevím,jak tobě je.

Nechápu víc než ty,
všechno má svý úkryty.
V otázkách i frázích,
pohybujeme se na hrázích.
Autor Barunka_, 13.08.2006
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdo si počká-ten se dočká.....a pak budeš moudřejš,situace se sama vyřeší.

25.08.2006 08:56:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí