pro tebe

pro tebe

Anotace: láska

pro moje sluníčko

po nebi plují mráčky bílé
nadýchané jak peřinky
jsi to co mému srdci milé
a já jsem tvůj malinký

musíš mě hladit,líbat,chovat
jenom tak s tebou můžu být
bych mohl u tebe se schovat
ať láska s námi začne žít
Autor oli, 16.01.2005
Přečteno 1894x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Taky bych se ráda schoulila a tulila.

13.09.2005 10:18:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí