čím??

čím??

Anotace: o lásce

stanu se řekou,až půjdeš se koupat
budu tvé tělo na vlnkách houpat
hladit tě budu a houpat lehce
dotýkat se tě něžně a měkce

jsem voda lásko teď mám tě v moci
vzpomenu asi na horké noci
jsem voda lásko můžu tě líbat
uslyšíš řeku bude ti zpívat

cítím že v tobě je dítě stále
krásné a jemné,něžné a malé
až řeka v dlaních bude tě hřát
jako to dítě budeš se smát

navěky chtěla bys tu být
nechce se ti řeku opustit...
Autor oli, 16.01.2005
Přečteno 755x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ano,proto jsem tě asi nečetla,bylo jich mnoho a ty se přecházejí bez povšimnutí.

13.09.2005 10:20:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí