Pro Tebe ...

Pro Tebe ...

Anotace: Díky za Vaše hezké komentáře k mým zaláskovaným veršíkům. A pokud Vás ještě neomrzely, mám tu dalších pár bonbónků ze zamilované krabičky :o)))

I.
Mám na rtech hádanku lásky
Koho miluješ
A čí hladíš vlásky
Máš v očích oheň života
Usínám ti v náruči
V klubíčko snů zakletá

II.
Pusinky zdobené touhou Ti posílám
V hlavě Tvůj úsměv
Na rtech Tvůj polibek
a v srdci jen Tebe mám ...

III.
Kdybych směla
schovám si do herbáře
květinu štěstí,
co rozjasnila naše tváře
v ten okamžik,
kdy patřila jsem Ti celá

IV.
Sametové lístky růží
padají na hebkou kůži
když Tě blízko mám
žít znovu začínám ...
Autor Beepat, 16.01.2005
Přečteno 2052x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (18x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí