chtěl bych...

chtěl bych...

Anotace: chtěl bych...

Chtěl bych být jediný,
o kom necháváš si zdát.
První na koho vzpomeneš si,
když musíš ráno vstát.

Chtěl bych tě vidět
pořád se jen smát,
za ruku tě podržet,
kdyby ses snad měla bát.

Chtěl bych tě smět pohladit
a snad i pusu dát.
Milovat se s tebou,
a v tvém objetí usínat.
Autor paneach, 14.08.2006
Přečteno 771x
Tipy 3
Poslední tipující: Mausik, Ped111ro
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí