Pro tebe

Pro tebe

Anotace: ...

Pro tebe,
pro slast nebezskou,
pro tebe,
pro krásu bezesnou,
pro tebe,
pro noci bez konců,
pro tebe,
povahu miloučkou.
Pro krásu,
pro hedvábně příjemou,
ručku tvou dojemnou,
kamínek blýskavý,
noc nese stýskavý.
Autor Gabriel17, 15.08.2006
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hlavně za Slast nebeskou.

15.08.2006 09:39:00 | Kurt Ježíš Cobain

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí