Ty...

Ty...

Anotace: Je to básnička pro mého miláčka!!!

Každý večer myslím na tebe.
Nedokážu si představit život bez tebe!
Si plyšový medvídek na hraní,
můj miláček malý jediný.
Baví mě si stebou hrát
a večer se kočkovat.
Líbí se mi když mě hladíš po vlasech
a líbáš mě něžně po mých rtech.
Chci s tebou být ve dne v noci
já nemůžu si kupomoci!!!
Autor Kristl, 15.08.2006
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí