V nočním tichu

V nočním tichu

Anotace: zamilovaný básničky mi vůbec nejdou, tak buďte shovívaví:oP

Padá kapka rosy na heboučký polštář mechový,
kam jsi šel a proč teď skrýváš srdce ledový?
Se slovy si hraješ jako básník, co stačil poznat svět,
zatím jsi jen malý vrabčák, co ani z hnízda nevylét.
Tvoje slova mě omámila, přemýšlím nad nimi dlouze,
tak už přijď a neskrývej se, oddáme se naší touze.
Nechci už čekat a jen motýlům otvírat své okno do pokoje,
snad má duše té tvé zašeptá,že už teď ti patří srdce moje.
Nemůžu spát, slova po papíru těžce svláčím,
chci se ti tulit v náruči,zatím jen oči v slzách smáčím.
Tak už přijď,překonej časovou a místní vzdálenost,
vím, že ti patřím, ne na den, ale na věčnost.
Autor callmyname, 15.08.2006
Přečteno 537x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké-dojemné.

15.08.2006 15:57:00 | s.e.n

...stačí jen rozdělit na kratší řádky a nemá to fakt chybu!!... :-)

15.08.2006 10:45:00 | Aniba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí