Pozvání do kina

Pozvání do kina

Anotace: ...jednou sem to tak zkusil...

Páteční večer nebo jiný den
chtěl jsem se tě zeptat jen

po večerníčku za zvuku kostelního zvonu
začíná příběh dvou lidí promítaný v jednom z městských domů

prožít ho a nechat se vtáhnout atmosférou
jen se dozvědět, jestli ho nechceš vidět se mnou...
Autor faraoń, 15.08.2006
Přečteno 373x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příběh dvou lidí...
pro někoho prostý, obyčejný...
však já si myslím,
že jistě stojí za vidění...
;o))

14.10.2006 19:40:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí