Naše hvězda

Naše hvězda

Anotace: mojemu miláškovi adamovi,protože mě už asi nemiluje................

Už jen ta naše hvězda nás spojuje,
bez naší lásky si klidně dál pluje.

Cit ve tvém srdci dávno vyhasl,
plamínek hvězdy jen mírně pohasl.
Já vím proč nezhasl docela úplně,
je to tím,že mé srdce tvé stále miluje.

Chtěla bych,ať víc než hvězda nás spojuje,
snad jednou splníš mi přání moje...
Autor kotatko1010, 15.08.2006
Přečteno 593x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí