Ďáblovo plémě

Ďáblovo plémě

Anotace: Něco o mě? Možná.

Věřím v Tebe a Ty ve mě,
já jsem ďáblovo plémě.
Neposedím, nepostojím,
jen o Tebe se strašně bojím.

Pro okamžik Tvého smíchu,
prostoupil bych plameny,
upíšu Tvé tělo hříchu
a nebe bude vzdálený.

Rozprostřu Ti horké srdce,
jako svoje znamení.
Miluji Tě často krátce,
ale něžnostmi tě odměním.

Pocit hladu, který sílí,
když Tě dlouho nevídám,
vybuchne pak každou chvíli
když své tělo nehlídám.

Objetí a smyslnosti,
dotek slůvek na papíře,
opíjím Tě do radosti,
a dravý jsem pak jako zvíře.

Přinášíš mi štěstí, lásku,
přinášíš mi krásný cit,
já odhodím svou masku
a jdu se s Bohem usmířit.
Autor Ďábel sám, 15.08.2006
Přečteno 408x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak to je teda síla, až mě zamrazilo... závidím jí

11.10.2006 21:17:00 | Zma

Neboj se,její duše je čistá,
pro zlo v ní není místa,
srdce možná velké má,
ale Tebe v něm jistě ráda uvítá. :-)))

15.08.2006 21:01:00 | isisleo

nádherné...

15.08.2006 19:42:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí